OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. november 26., hétfő 11:21

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. november 26., hétfő (OS) - Helyreigazítás - kommentár nélkül

        A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése alapján a Magyar Idők nevű kormánylapnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie:
     "A portálunkon 2018. április 4-én "Nyakig benne van a jobbikos Staudt az áfacsalási bizniszben" címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy dr. Staudt Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője tudott egy többmilliárdos áfacsalási ügyletről, és részt vett az áfacsalási módszer kidolgozásában.
     Valótlanul állítottuk, hogy dr. Staudt Gábor felajánlotta egy vállalkozónak, hogy segít neki kijátszani az áfaszabályokat, és ezért havi rendszerességgel pénzt kért volna az illetőtől.
     Valótlanul állítottuk, hogy dr. Staudt Gábor az irodáját ajánlotta fel arra, hogy egy áfacsalásra szakosodott céghálózat azt használja, hiszen őt képviselőként védi a mentelmi jog, és ezért ott házkutatást sem tarthatnak a hatóságok.
     Valótlanul állítottuk, hogy dr. Staudt Gábor felajánlotta egy börtönbe vonuló vállalkozónak, hogy képviselői befolyását felhasználva elintézi, hogy a büntetése alatt hazajárhasson, és hamarabb szabaduljon.
     Valótlanul állítottuk továbbá, hogy dr. Staudt Gábor képviselői mandátumával visszaélve intézett kérdéseket a hatóságokhoz abból a célból, hogy a kapott válaszok segítségével finomítani tudják az áfacsalási rendszert."

Jobbik Sajtóosztály


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.