OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. november 27., kedd 13:54

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. november 27., kedd (OS) - Előkészületek "Közép-Európa és Magyarország helyzete és néhány stratégiai feladata a páneurópai piknik után 30 évvel" témában tartandó KEP XII. Társadalmi Párbeszéd Fórumra az Akadémián

    A Közép-Európai Club Pannonia (KEP) 2019 májusában szervezi a májusi Magyar Világtalálkozó kiemelt közéleti rendezvényét a XII. Társadalmi Párbeszéd Fórumát. Kerek évfordulóhoz érve ezúttal a Páneurópai Piknik óta eltelt három évtizedes időszak fejlődését értékeli Budapesten kiemelt civil partnere az Európa Mozgalom Magyar Tanácsa (EMMT) és a Panoráma Világklub közreműködésével. Indokolt a gondos előkészítés, hiszen az Európai Parlament várhatóan korszakos jelentőségű választását mindössze 10 nappal előzi meg. Novemberi Törzsasztal Fórumát ennek szellemében tartotta meg a KEP. A koncepció és az előzetes program előterjesztője Dr. Czeglédi József a KEP elnöke, a Fórum Szervező Bizottsága elnöke, az MTA Köztestület tagja volt. Szaktekintélyek, akik már eddig elfogadták véglegesen előadói felkérésüket elmondták észrevételeiket, támogatták a program tervezetet: prof. Marinovich Endre KEP társelnök, a VERITAS h. főigazgatója, c. nagykövet, a program koordinátora; Dr. Fazakas Szabolcs KEP alelnök, az Európai Bizottság főtanácsadója; prof. Kroó Norbert akadémikus, az EMMT elnöke; Dr Tanka László a Magyar Világtalálkozó elnöke; prof. Pók Attila az MTA Tört. tud. Intézet igazgató h-e; prof. Báger Gusztáv az MNB Monetáris Tanács tagja. (További inf.: www.kepcp.hu )

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.