OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2018. november 27., kedd 17:18

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2018. november 27., kedd (OS) - A koraszülötteket sodorja veszélybe Orbán dilettáns egészségügyi kormányzata

    Ahogyan azt már évek óta sajnos megszokhattuk, sorra ütik fel fejüket a válság jelenségek a hazai egészségügyben. Ennek egyik szomorú példája, a Honvédkórház koraszülött  centrumának most napvilágra került  krízise. A koraszülötteket veszélyeztető helyzet kialakulásáért egyértelmű, hogy a kormány hozzá nem értése okolható. Amíg Orbán Viktor nem érti meg, hogy jobban meg kell becsülni az orvosokat és nővéreket,hogy számukra magasabb fizetést kell adni, addig a krízis országszerte folytatódni fog. Orbán az egészségügy rendbetételét 8 éve halogatja, és ezáltal most éppen a legkiszolgáltatottabbak  budapesti ellátását veszélyezteti.

A Jobbik - Orbánnal ellentétben - XXI. századi egészségügyet kíván létrehozni Magyarországon, ahol az egészségügyi dolgozók megbecsültek és a betegek és dolgozók is biztonságban érzik magukat kórházainkban.

A krízisek sora azért felveti: Meddig maradhat még székében Kásler Miklós miniszter?

Lukács László György országgyűlési képviselő
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.