OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. november 28., szerda 13:14

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2018. november 28., szerda (OS) - 2018. november 15.-én Budapesten az NN Biztosító székházában a kiválasztott egyetemi hallgatóknak lehetőségük volt az Árnyéknap keretén belül találkozni az NN munkatársaival, az egész napos program célja az volt, hogy a diákok megismerhessék az NN Biztosító különböző területeit úgy, mint marketing, agilis tranzíció, sales vagy HR.

    Az Árnyéknap lényege, hogy egy diák egy üzletembert (mentort) egy munkanapján “árnyékként" elkísér mindenhová. Természetesen a mentor a nap során bevonhatja a munkába is az “árnyékát", válaszolhat kérdéseire, mesélhet tapasztalatairól, elláthatja hasznos tanácsokkal. Ily módon a leendő munkavállaló fiatalok közvetlen tapasztalatokat szerezhetnek arról, hogy az általuk hőn áhított pozíció betöltése milyen feladatokat fog rájuk róni, mekkora felelősséget követel meg tőlük.

A nap elején a hallgatóknak kitöltötték Zimbardo időperspektíva tesztjét, ami segített jobban megismerniük önmagukat és a személyiségüket, ezt követően pedig egy teljes munkanap erejéig követhették az NN Munkatársait, elkísérhették őket különböző megbeszélésekre, online meetingekre, előadásokra.

Köszönjük az NN Munkatársainak, hogy betekintést engedtek mindennapjaikba, és segítették a fiatalokat a pályaválasztásban!

http://ejam.hu/hirek/arnyeknapot-tartottunk-az-nn-biztosito-szekhazaban/


     Kiadó: Junior Achievement Magyarország

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.