OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. december 6., csütörtök 09:37

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. december 6., csütörtök (OS) - Orbán tényleg a nemzet lókupece: nemzetstratégiai érdeknek nyilvánítja a hazudozást!

        Orbán Viktor nemzetstratégiai érdekké nyilvánította, hogy egyetlen hatóság se akadályozhassa meg az álhírek gyártásának törvénytelen központosítását, vagyis a több tízmilliárdból felépített fideszes lakájmédia-birodalom egyesülését a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnak nevezett nagy kormányzati agymosodába.
     Azok után, hogy a Fidesz leszavazta azt a Jobbikos javaslatot, hogy ne kaphassanak állami támogatást a rendszeresen hazudozó médiumok, mára kiderült az is: létezésük Orbán szerint egyenesen nemzetstratégiai érdek.
     A Jobbik határozottan visszautasítja, hogy a Riposthoz, a Lokálhoz és a Magyar Időkhöz hasonló notórius hazudozók megmentése nemzetstratégiai jelentőségű lenne. Ez olyan sértés az igazságszerető magyar nemzetre nézve, amit még egy lókupectől sem fogadunk el.

Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője


     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.