OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 7. szerda
Ismertető


2018. december 18., kedd 11:23

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. december 18., kedd (OS) -

        … Sajnos a gazdák, a vidéki emberek is ugyanúgy érzik a fidesz-kormány népellenes intézkedéseit, az Agrártörvény minapi módosítása is ugyanilyen irányban tett lépés volt. A gazdák, a kisvállalkozók érdekeit hasonlóképpen nem képviselik, aki körükből bírálatot fogalmaz meg, legfeljebb hozzánk jut el, mi szót ejtünk róla természetesen, de a fidesz-médiáknál esélye semmi. Még egy nem keresztény, vagy nem a polgári gondolat alapján állónak is jól látható, ez amit a fidesz-kormány tesz, e két fogalommal köszönő viszonyban nincs.
A legutóbbi híradások már arról szólnak, érthetően arról szólnak, a tiltakozók a demonstrálók fokozatosan egyre nagyobb tömegbázist tudhatnak maguk mögött.
     Egy ilyen erodáló helyzetben, ahol immáron van komoly esély a politikai szereplők támogatottságának változására, mi egy nagyon lényeges lépésnek tartjuk ezt a felhívásunkat. Ne az legyen, hogy a fidesz zuhanásával magával viszi a keresztény-polgári gondolatot eszmerendszert is, ezen az úton menjen a fidesz inkább egyedül.

Bort Búzát Békességet !

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.