OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. december 20., csütörtök 15:12

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 20., csütörtök (OS) - A kormányzat szavahihetőségéről

    A korábbi ígéretekkel és a valós igényekkel szemben, a napokban megjelent kormányhatározat szerint a kormányzat csak töredékösszeget fordítana a Magyar Falu Programra.
A Jobbik a TÖOSZ és több mint száz szakember (köztük településvezetők, magasrangú minisztériumi tisztviselők, civil-, és érdekvédelmi szervezetek munkatársai) által kidolgozott, részletesen alátámasztott javaslatcsomag alapján 14 költségvetési indítványt nyújtott be a Program finanszírozására mindösszesen 300 milliárd forint nagyságrendben. Javaslataink egy élhető és éltető vidék lehetőségét teremtették volna meg, elérhető közszolgáltatásokkal, a lakhatás-, és a vállalkozásfejlesztés támogatásával.
Ezeket a kormánypártok a szakbizottságban azzal a meglepő és a valóságtól elrugaszkodott indokolással utasították el, hogy nem szokás költségvetési törvényt annak életbe lépése előtt módosítani, valamint van már bőven forrás elkülönítve a törvényben erre a célra.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.