OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 18. vasárnap
Ismertető


2018. december 23., vasárnap 09:29

A VDSzSz Szolidaritás közleménye
    Budapest, 2018. december 23., vasárnap (OS) - A VDSzSz Szolidaritás tiltakozik a munkavállalók kiszolgáltatottságát növelő jogszabály-változtatás miatt.

    Szakszervezetünk eredménytelenül fordult a munkavállalókat rendkívül hátrányosan érintő Mt-módosító javaslat benyújtását kezdeményező országgyűlési képviselőkhöz valamint a Parlamenthez a törvényjavaslat visszavonása vagy elutasítása érdekében.

Nem talált meghallgatásra azon kérésünk sem, amelyet a Köztársasági Elnök felé írt levelünkben fogalmaztunk meg - remélve, hogy a tervezetet megfontolásra visszaküldi a törvényalkotónak. Az általunk kifogásolt törvényjavaslat-módosítás kihirdetésre került.

Szakszervezetünk tiltakozik a munkavállalók kiszolgáltatottságát növelő jogszabály-változtatás miatt, és reméli, hogy a Munka törvénykönyve mielőbb a munkavállalók javára módosul.

Addig is elvárjuk: a veszélyes üzemet működtető vasutas munkavállalókat foglalkoztató munkáltatók visszavonhatatlanul nyilatkozzanak arról, hogy nem élnek az önkéntes rendkívüli munkáltatásra való jogosultságukkal!
     Kiadó: VDSzSz Szolidaritás

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.