OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 21. vasárnap
Ismertető


2019. január 8., kedd 07:52

A Haza Pártja közleménye
    Budapest, 2019. január 8., kedd (OS) - Ellenreakciós Mozgalom született, a külföldi megrendelésre kirobbantott tüntetéshullám és az abból kinövő gyalázkodó, főleg interneten terjedő gyalázkodó mém grafikai szimbólumának visszaszorítására.

        A Haza Pártja bejelenti, hogy Ellenreakciós Mozgalmat hozott létre. A Párt vezetése felkérte, a szervezet arculattervező osztályát, hogy a Mozgalom jelképét tervezze meg, mely a Párt honlapján megtekinthető.
     A Haza Pártja, a tavaly évvégi tüntetéshullám kezdetétől nyílt állásfoglalást közölt, aminek következménye a Mozgalom létrehozása is. A politikai ellenzék, külföldi megrendelésre kirobbantott zavargásainak, az abból kinövő gyalázkodáshullámnak és az O1G mém grafikai szimbólum ellensúlyozására, elítélésére és a felforgatók visszaszorítására, terveztette meg a Párt, az internetes felületre szánt EllenReakciós Mozgalom grafikáját, melynek elterjedése bizonyítaná azt, hogy többen vannak azok, akik elutasítják és elítélik, a külföldi megrendelésre született tüntetéshullámot, az ország destabilizására rászervező külföldi zsoldosokat, akik nagyon sok tisztességes ember vélt és valós sérelmét kihasználva, megvezetik és felhasználják őket saját önös céljaik elérésére.

     Kiadó: A Haza Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.