OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. január 11., péntek 11:50

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. január 11., péntek (OS) - Pénz nélkül tölthetik a hétvégét a nyugdíjasok a "fejlődő" Magyarországon?

    Amennyiben január 14-én érkezik a nyugdíj,  a hétvégét rengeteg nyugdíjasnak kell pénz nélkül valahogyan átvészelnie. A fideszes nagyurakat természetesen nem érinti érzékenyen a kérdés, ők nem ismerik azt az érzést, milyen az, amikor valaki napról napra kénytelen élni. Hazánkban a hazug kormánypropagandával ellentétben milliók élnek szegénységben, és látható, hogy a Fidesz-KDNP kormány ezen nem hajlandó változtatni. Az idős emberek nagy része decemberben a hó közepe helyett előbb - álságosan a karácsonyra hivatkozva -, a hónap elején kapta meg juttatását, így majd hat hetet kellett kihúzniuk a legutóbbi nyugdíjukból. Sokuknak már az életmentő gyógyszereik kiváltására sem maradt tartalékuk. A Jobbik magyarázatot vár arra, hogy miért bünteti a kormány a nyugdíjasokat, miért tartja vissza a megérdemelt pénzüket.  

Jobbik Magyarországért Mozgalom
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.