2024. április 29. hétfő

2019. január 15., kedd 15:15

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közös közleménye
    Budapest, 2019. január 15., kedd (OS) - Szél és Hadházy ismét politikai nyomásgyakorlásra használta képviselői igazolványát

Joggal való visszaélés, amit a Szél-Hadházy páros folyamatosan megvalósít a közmédia épületeinél.
     Olcsó kommunikációs trükk, hogy amit magad csinálsz, azzal vádold meg az ellenfeleidet. Ezzel az eszközzel élve terjesztenek hazugságokat és követnek el törvénysértéseket a randalírozó képviselők, továbbá rágalmazzák, sértegetik, mindennapi munkájukban folyamatosan akadályozzák a közmédia munkatársait. Szél és Hadházy sajtótájékoztatójukon hazugságokkal vádolták meg a közmédiát, és ismételten megsértették a közmédia több munkatársának személyiségi jogait, annak ellenére, hogy Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság vezetője világosan, egyértelműen e cselekményt törvénytelennek minősítette.
     Szél és Hadházy tekintélyes életúttal rendelkező vezetőket, családapákat minősítettek olyan stílusban, amely még az útszéli kocsmákban sem elfogadható. Ez a magatartás megítélésünk szerint méltatlan, nemcsak egy országgyűlési képviselőhöz, de bármely, magát európainak tekintő polgárhoz is.
     A közmédia tiszteletben tartja az országgyűlési képviselők jogait, tiszteletben tartja Szél Bernadett és Hadházy Ákos képviselők tájékozódáshoz való jogát, tiszteletben tartja véleményüket, de visszautasítja azt a hangnemet, alpári stílust, amellyel folyamatosan megsértik a közmédia minden jó szándékú, munkáját tisztességesen végző munkatársát.
     Immár sokadik alkalommal visszaélnek képviselői jogaikkal, visszaélnek képviselői igazolványukkal, folyamatos és folytatólagos jogsértést követnek el. A közmédia jogsértést elszenvedő munkatársai a büntetőfeljelentéseket ez alkalommal is meg fogják tenni, és megkérjük az érintett képviselőket, hogy miközben a jogszabályok betartását követelik, aközben maguk is tartsák be a jogszabályban foglaltakat.

Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.
     MTVA