OS Országos Sajtószolgálat
2023. február 4. szombat
Ismertető


2019. január 25., péntek 13:39

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. január 25., péntek (OS) - Gyurcsányék sorra megszavazzák a Soros-terv végrehajtását - Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

    Gyurcsányék, ahogy mindig, most is rohannak Sorost védeni. Nem csoda, hiszen ők is feliratkoztak a bevándorláspárti Soros-listára. Mindenki tudja, hogy a Gyurcsány-párt a brüsszeli bevándorláspárti politika legnyíltabb képviselője Magyarországon. A DK minden egyes a Soros-tervet szolgáló brüsszeli bevándorláspárti javaslatot támogat, legutóbb is megszavazták az Európai Parlamentben, hogy a Soros-szervezetek támogatását megháromszorozzák. Ha rajtuk múlna, bevándorlóországot csinálnának Magyarországból.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.