2024. április 20. szombat

2019. február 7., csütörtök 10:38

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. február 7., csütörtök (OS) - DK: Meghívjuk Nagy Ferót egy kórházlátogatásra!

Nagy Feró azt írta Facebook-oldalán, hogy mivel “szuper ellátást" kapott egy “szuperül felszerelt kórházban", amikor műtötték a térdét, nyakon vágja azt, aki még egyszer hülyeségeket ír a magyar egészségügyi ellátásról.

A Demokratikus Koalíció meghívja Nagy Ferót egy átfogó budapesti kórházlátogatásra! Beszéljünk együtt azokkal, akik fél-egy napot várnak a sürgősségin, azokkal, akiket azért nem műtenek meg, mert nincs a kórházban altatóorvos, azokkal, akiket azért nem vesznek át a mentősöktől, mert nincs elég kórházi ágy, azokkal, akik azért nem kapnak gyógyszert a kórházban, mert nem vittek magukkal, azokkal, akiknek patkányokkal, szennyvízzel vagy leszakadó mennyezetekkel kellett dacolniuk a kórházban. Mondja a szemükbe, hogy szerinte nekik nem jobb ellátás, hanem “nyakon vágás" jár. A DK szerint nem árt, ha hoz magával egy testőrt is.

Molnár Csaba
ügyvezető alelnök, EP-képviselő