OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. február 7., csütörtök 10:38

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. február 7., csütörtök (OS) - DK: Meghívjuk Nagy Ferót egy kórházlátogatásra!

    Nagy Feró azt írta Facebook-oldalán, hogy mivel “szuper ellátást" kapott egy “szuperül felszerelt kórházban", amikor műtötték a térdét, nyakon vágja azt, aki még egyszer hülyeségeket ír a magyar egészségügyi ellátásról.

A Demokratikus Koalíció meghívja Nagy Ferót egy átfogó budapesti kórházlátogatásra! Beszéljünk együtt azokkal, akik fél-egy napot várnak a sürgősségin, azokkal, akiket azért nem műtenek meg, mert nincs a kórházban altatóorvos, azokkal, akiket azért nem vesznek át a mentősöktől, mert nincs elég kórházi ágy, azokkal, akik azért nem kapnak gyógyszert a kórházban, mert nem vittek magukkal, azokkal, akiknek patkányokkal, szennyvízzel vagy leszakadó mennyezetekkel kellett dacolniuk a kórházban. Mondja a szemükbe, hogy szerinte nekik nem jobb ellátás, hanem “nyakon vágás" jár. A DK szerint nem árt, ha hoz magával egy testőrt is.

Molnár Csaba
ügyvezető alelnök, EP-képviselő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.