OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 20. csütörtök
Ismertető


2019. február 7., csütörtök 18:38

A Magyar Mérnöki Kamara közleménye
    Budapest, 2019. február 7., csütörtök (OS) - Beruházáslebonyolítói Mesteriskola indult a mérnöki kamarában

    Ma kezdődött a Magyar Mérnöki Kamarában a Beruházáslebonyolítói Mesteriskola, amelyet a szakmai szervezetek széles együttműködésével a Magyar Mérnöki Kamara, a Magyar Építész Kamara (MÉK) és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), az ÉMI Nonprofit Kft, a Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ)és a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége (TMSZ) együttesen készített elő.A mesteriskola az építőipar fellendülése által teremtett kihívásra válaszol: több, mint 90 órás, széleskörű és gyakorlatorientált képzést nyújt a beruházások kulcsszereplőinek, a beruházáslebonyolítóknak, akiknek tudása az egyik legfontosabb biztosíték arra, hogy az állami és magánszektor beruházásai határidőre, tervezett értékben és minőségben valósuljanak meg.A mesteriskola szervezése kapcsolódik az ÉVOSZ által javasolt kezdeményezéshez, amely felnőttképzési centrumok létrehozásával az építőiparban jelentkező munkaerő és szakemberhiányt hivatott megoldani. A Magyar Mérnöki Kamara képzési rendszere, kialakított országos képzési hálózata megfelelő színvonalú felnőttképzést és továbbképzést tud biztosítani.
     Kiadó: Magyar Mérnöki Kamara

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.