OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. február 16., szombat 17:03

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. február 16., szombat (OS) - A fideszes gyűlölet legújabb áldozata: Bálint gazda?

    A XVI. kerületi önkormányzat képviselő-testületének fideszes többsége nem támogatta Bálint György kerületi lakos, a szinte mindenki által csak Bálint gazdaként ismert, több kitüntető címmel rendelkező és idén 100 esztendős kertészmérnök díszpolgári címét. Számos település van ugyanakkor hazánkban, ahol már pusztán a 100. életév betöltése önmagában is a helyi vezetés megbecsülését és kitüntetett figyelmét eredményezi.
Az egyik fideszes képviselő állítása szerint Bálint gazda SZDSZ-es múltja az oka annak, hogy semmilyen körülmények között sem hajlandó a részére díszpolgári cím adományozását megszavazni, még akkor sem, ha Bálint gazda 110 éves lenne.
Felettébb furcsa ez annak a Fidesznek a képviselőjétől, amely az SZDSZ emlőin nevelkedett. Különösen érdekes, hogy a Fidesz által támogatott főpolgármester, Tarlós István életében egyetlen pártnak volt a tagja, amely nem más, mint a néhai SZDSZ.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.