OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. február 21., csütörtök 13:57

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. február 21., csütörtök (OS) - Jakab Péter hetet tart a Fidesz

    Olyannyira megijedt Jakab Pétertől a Fidesz-KDNP, hogy félelmükben minden nap bemutatnak róla egy-egy 9-10 évvel ezelőtti felvételt, amin a kormánypárti politikusok borzonghatnak egy jót. Bár képviselőnk nem tervezi a visszavonulást, értékeljük, hogy politikusi pályája első nyilvános beszédeit máris elkezdték szemlézni. Pár éves késéssel ugyan, de beszámolnak végre arról, hogy nem tartjuk helyesnek, ha egy bűnöző jobb ellátást kap a börtönben, mint amit az átlag magyar megengedhet magának otthon. Nem tartjuk helyesnek azt sem, ha ellopják a cigányság felzárkóztatására szánt pénzeket, ahogy azt sem, ha valaki alsóneműben sétál nappal az Andrássy úton gyerekek előtt.

Köszönjük a Fidesz-média őszinte érdeklődését, egyúttal javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
    
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.