OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2019. március 16., szombat 14:50

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. március 16., szombat (OS) - A Falco KC Szombathely csapata teljesíti a csodalámpás Kolos kívánságát  A 8 éves Kolos példaképeinek tartja a Falco KC Szombathely kosarasait, ezért azt kérte a beteg gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványtól, hogy találkozhasson a csapat tagjaival a hétvégi mérkőzésükön. A kosarasok szívesen vállalták, hogy teljesítik a kérést, hiszen tudják, ez a különleges élmény segítheti a születésnapját nemsokára ünneplő kisfiút a gyógyulásában. Közösen egy aláírt labdát és egy névre szóló pólót is ajándékoznak Kolosnak. A Csodalámpa Alapítvány az elmúlt 15 év alatt több mint 3500 álmot váltott valóra a támogatói segítségével, az országosan tevékenykedő csodacsapat tagjai a sokszor elérhetetlennek tűnő kívánságok teljesítésével biztatást és reményt adnak a beteg gyerekeknek, akik a nem mindennapi élményekből erőt meríthetnek a betegségük leküzdéséhez.

    A kisebb gyerekek általában játékokat, beülős kisautót, a nagyobbak laptopot, telefont kérnek, ez utóbbiakkal tartják a betegágyból is a kapcsolatot a külvilággal. Mások szeretnének hőlégballonozni, delfint simogatni vagy nyaralni a Balatonon. A legemlékezetesebb kívánságok mégis azok, amikor a gyerekek a példaképeikkel szeretnének találkozni – mint például a pápával, Johnny Depp-pel, Michelisz Norberttel, Arnold Schwarzeneggerrel. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.
     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.