2024. április 28. vasárnap

2019. március 16., szombat 14:50

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. március 16., szombat (OS) - A Falco KC Szombathely csapata teljesíti a csodalámpás Kolos kívánságát  A 8 éves Kolos példaképeinek tartja a Falco KC Szombathely kosarasait, ezért azt kérte a beteg gyerekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványtól, hogy találkozhasson a csapat tagjaival a hétvégi mérkőzésükön. A kosarasok szívesen vállalták, hogy teljesítik a kérést, hiszen tudják, ez a különleges élmény segítheti a születésnapját nemsokára ünneplő kisfiút a gyógyulásában. Közösen egy aláírt labdát és egy névre szóló pólót is ajándékoznak Kolosnak. A Csodalámpa Alapítvány az elmúlt 15 év alatt több mint 3500 álmot váltott valóra a támogatói segítségével, az országosan tevékenykedő csodacsapat tagjai a sokszor elérhetetlennek tűnő kívánságok teljesítésével biztatást és reményt adnak a beteg gyerekeknek, akik a nem mindennapi élményekből erőt meríthetnek a betegségük leküzdéséhez.

A kisebb gyerekek általában játékokat, beülős kisautót, a nagyobbak laptopot, telefont kérnek, ez utóbbiakkal tartják a betegágyból is a kapcsolatot a külvilággal. Mások szeretnének hőlégballonozni, delfint simogatni vagy nyaralni a Balatonon. A legemlékezetesebb kívánságok mégis azok, amikor a gyerekek a példaképeikkel szeretnének találkozni – mint például a pápával, Johnny Depp-pel, Michelisz Norberttel, Arnold Schwarzeneggerrel. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.
     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány