OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. március 27., szerda 13:38

A Raoul Wallenberg Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. március 27., szerda (OS) - A Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége elítéli és elfogadhatatlannak tartja, hogy politikus a kazánbazárással és begyújtással viccelödött 2008-ban. A gyűlöletkeltésnek is vannak határai..!

    A Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége elítéli és elfogadhatatlannak tartja, hogy 2008-ban egy politikus kazánba zárt és begyújtással fenyegetett egy roma munkatársát..Miért van még a helyén? Nem tudjuk kik hozzák most nyilvánosságra a régi történeteket és miért nem korábban..?Miért választásoknál fontos a gyűlölet bajnokainak megismerése és miért nincs olyan közélet, közhangulat, amely kiveti a korábban is gyakran hallott hangadókat és kezdeményezőit egyaránt..?? A demokratikus pártoknak, szervezeteknek és közpénzen fenntartott hivataloknak ki kell vetni a gyűlöletkeltés szereplőit, mozgatóit. Miért kellett külföldi intés ahhoz, hogy a gyűlöletkeltő táblák eltűnjenek és miért nem fogadják el a hazai jelzéseket? Miért nem lehet egy ilyen fontos nemzeti alapkérdésben összefogni? Joubert jól mondtra:" A félelem a képzeletből fakad, a gyávaság a jellemből."

Raoul Wallenberg Egyesület elnöksége
    
     Kiadó: Raoul Wallenberg Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.