OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. március 30., szombat 14:58

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. március 30., szombat (OS) - DK: A kormány nem hajlandó emelni az özvegyi nyugdíj időtartamát, ismét cserbenhagyják az időseket

    A Demokratikus Koalíció kezdeményezte, hogy az özvegyi nyugdíj készenléti idejét tízről húsz évre emelje a kormány. Az öregségi nyugdíjkorhatár emelésével ugyanis egyre több ember kerül szorult helyzetbe a házastárs halála után. Rétvári Bence államtitkár válaszában elutasította ezt.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a kormány ismét semmibe veszi a nyugdíjasokat. Mi, európai magyarok úgy gondoljuk, egy átdolgozott élet után jár a méltó és biztonságos idős kor. A valódi hazafiak kötelességüknek érzik, hogy valóban megvédjék a nyugdíjasokat!

Oláh Lajos
országgyűlési képviselő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.