OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. április 5., péntek 14:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. április 5., péntek (OS) - Sermer Ádám: Karácsony és Tarlós is a Fidesz foglya

        Karácsony Gergely az április 4-i Magyar Narancsnak adott interjújában elismerte, hogy képtelen volt megakadályozni a Fidesz és az MSZP zuglói háttéralkuját, ami egy botrányos parkolási rendszerhez vezetett. Sőt, állítása szerint egyéb terhelő információknak is a birtokában van a két párt együttműködésével kapcsolatban. Ezeknek a nyilvánosságra hozásával fenyegeti most szövetségesét és a kormánypártot. Karácsony nyilatkozatából az derül ki, hogy saját kerületében a NER-rel együttműködő, legfőbb szövetségese miatt nem tud rendet teremteni a parkolással kapcsolatban. A Fidesz és az MSZP tisztességtelen megállapodást kötött a választók kárára – a zuglói polgármester pedig asszisztált ehhez.
     Mindeközben Tarlós István azt állítja, azért nem sikerült két ciklus alatt megteremtenie a tiszta, átlátható és egységes parkolási rendszert, mert Orbán Viktor nem támogatta ezt a kérését. Azt mondta, ha ehhez ragaszkodott volna: az "alig kezelhető politikai feszültségeket eredményezett volna". Bár ő is hallott pénzügyi visszaélésekről, de nincs olyan helyzetben, hogy ezeket felderítse. Ezért inkább elállt a tervtől.
     Karácsony és Tarlós is a NER foglya. Karácsony Zuglóban, Tarlós pedig a fővárosban volt képtelen rendet teremteni. A Liberálisok szerint olyan vezetőre van szüksége a fővárosnak, aki nem részese és lekötelezettje a Fidesz korrupt rendszerének.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.