OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. május 20., hétfő 12:07

A Humusz Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. május 20., hétfő (OS) - Idén 29. alkalommal kerül megrendezésre a Zöld Civil Országos Találkozó. Ezúttal a fővárosban tevékenykedő szervezetek adnak otthont a rendezvénynek. Eddig példátlan módon, főszervező nélkül, közösségi összefogással jön létre a három napos találkozó, aminek célja a környezet- és természetvédelemben tevékenykedők számára szakmai és közösségi töltekezést adni.

    A programban a szakmai tartalmakat, aktuális zöld ügyeket 17 szekcióbeszélgetés és 3 plenáris blokk foglalja majd össze a résztvevők aktív bevonásával. E mellett idén is fontos szerepe lesz a közösségi programoknak, kulturált kikapcsolódásnak. A rendezvény jellegéből adódóan kis költségvetéssel és még kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezik majd a több száz fős rendezvény.

A program célja, hogy a környezet- és természetvédelem területén dolgozó civilek, egyesületek képviselői, pártolói, önkéntesei szervezett keretek között találkozhassanak. Teret és időt kapjanak a tapasztalatok cseréjére, tudásmegosztásra. Az idei OT helyszínéből és programjából adódóan arra is lehetőség nyílik, hogy a budapesti lakosságot is – az eddigieknél jobban – megismertessük a zöld ügyekkel.
Az idei OT szeretettel várja mindazok jelentkezését, akik szívesen találkoznának a zöld szervezetekkel.
Határon túli szervezetek, magánszemélyek megjelenésére egyaránt számítunk, hiszen a zöld ügyek nem ismernek országhatárokat.

https://humusz.hu/hirek/zold-civil-orszagos-talalkozo-2019/25429
https://zoldcivil.hu
     Kiadó: Humusz Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.