OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. május 21., kedd 16:32

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. május 21., kedd (OS) - "A digitális jövő elkezdődött. Benne vagy?!" – Júniusban jön a II. Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás

    Az idei esemény résztvevői – köztük számos diák – a gyakorlatban is kipróbálhatnak sokféle digitális oktatási segédeszközt, köztük oktatási szoftvereket, alkalmazásokat, robotokat és okos táblákat is. A szekciók, módszertani műhelyek, bemutató órák és teachmeet-ek keretében fejlesztők, gyakorló pedagógusok kapnak lehetőséget arra, hogy ismertethessék a már jól működő gyakorlataikat. A konferencián előadást tart György László, az ITM gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkára, és ünnepélyes keretek között vehetik át díjaikat a Digitális Témahét pályázati nyertesei. Az előzetes regisztráció mellett ingyenesen látogatható II. Digitális Oktatási Kiállítás és Konferenciára a rendezvény honlapján, a https://dpmk.hu/dokk/ oldalon lehet jelentkezni.

Az eseményt az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérés-értékelés és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása c. projekt keretében rendezik meg.

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.