OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. május 22., szerda 14:34

A Magyar Liberális Párt közleménye (6. rész)
    Budapest, 2019. május 22., szerda (OS) - Szabadai Viktor: Csak Sermer Ádám hozhat valódi változást Budapesten

    Elképzelhetőnek tartja, hogy nem csak Zuglóban, de más fővárosi kerületekben is a háttérben, "suba alatt" együttműködnek a szocialisták illetve akár más ellenzéki pártok is a kormánypártokkal a XIV. kerületihez hasonló módon?

Az iménti kérdésében említett cikkemben Mikszáth Kálmán Két választás Magyarországon c. művéből idéztem. Ott Mikszáth egy nagyon pontos leírást adja a politikai sviháknak. És azt is megírja, a svihák legnagyobb ellensége a napfény.
A Magyar Liberális Párt éppen ezért a napfény pártján áll. Az átláthatóság, a nyomon követhetőség és a döntésekért vállalt felelősség pártján.
Ma sem tudjuk például, milyen háttéralkuk eredményeként állt ki Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti vezetője, hogy bejelentse, kik az ellenzéki oldal ún. “esélyes polgármester-jelöltjei" a fővárosi kerületekben. Hogyan kerülhetnek olyan emberek ellenzéki polgármester-jelöltként olyan kerületekbe, amelyekhez semmilyen kötődésük nincs. Az ellenzéki oldal mandátumbrókerei működésbe léptek és a beszűkült ellenzéki pozíciókat elosztották maguk között.
Nem véletlen, hogy már másnap a XX. kerület független polgármestere, Szabados Ákos elhatárolódott Molnárék agresszív nyomulásától.

Az Azonnali.hu hírportálnak adott interjújában bejelentette, hogy az V. kerületben fog indulni polgármester-jelöltként. Miért nem tudják a Liberálisok támogatni a Belvárosban Tüttő Katát, az MSZP jelöltjét?

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.