OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. május 22., szerda 14:34

A Magyar Liberális Párt közleménye (7. rész)
    Budapest, 2019. május 22., szerda (OS) - Szabadai Viktor: Csak Sermer Ádám hozhat valódi változást Budapesten

    A választóknak elképzelése sincs, milyen háttéralkuk hatására ejtőernyőzték Tüttő Katát az V. kerületbe, hiszen eddigi politikai tevékenysége végig a XII. kerülethez kötötték, ami a város egy teljesen másik pontja. Ahogy említettem, erős a gyanúja annak, hogy itt is a baloldali politikai adok-veszek eredménye lehet az ő megjelenése.
Emlékezzünk vissza: 2018-ban az országgyűlési választásokon ebben a kerületben fölényes győzelmet aratott Csárdi Antal, az ellenzék jelöltje. Ehhez két hónappal később egy időközi önkormányzati választáson a Fidesz ismét kétharmados győzelmet aratott.
Hogy miért? Nagyon egyszerű a magyarázat. A választó, ha nem is látja, de érzi a svihákok jelenlétét.A svihákságot büntették az ellenzék választói a távolmaradásukkal. Az ellenzéki egyeztetésen az MSZP egyik képviselője egyszer csak előállt egy olyan jelölttel, akiről soha senki nem tudott semmit. Állítólag bekopogott az MSZP-hez. De hetekig még a nevét sem voltak hajlandók elárulni, soha egyetlen egyeztetésen meg nem jelent, azt sem tudhattuk létezik-e egyáltalán. Így akarták megszavaztatni a többi ellenzéki párt jelenlévő képviselőjével titkos jelöltjüket. El is fogadták, ki-ki elkérve a maga árát, egy-egy bizottsági helyért, vagy viszont-támogatásért cserébe. Az ember úgy érezhette magát, mint az agrabai vásárban, minden eladó és gátlások nélkül bármi elcserélhető bármire.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.