OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. június 6., csütörtök 16:09

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. június 6., csütörtök (OS) - Részvétnyilvánításra és közös megemlékezésre hív a Baptista Szeretetszolgálat mindenkit, aki szeretné leróni kegyeletét a Budapesten történt hajószerencsétlenség áldozatai iránt. A szervezeten keresztül bárki kifejezheti együttérzését a gyászoló hozzátartozóknak részvétkártyák megírásával, melyeket a Szeretetszolgálat a dél-koreai nagykövetség segítségével juttat el a családtagoknak. A segélyszervezet közös részvétnyilvánítást is szervez, vasárnap pedig a Magyarországi Baptista Egyház tart koreai-magyar kétnyelvű szertartást.

    
A Baptista Szeretetszolgálat június 6-tól részvétkártyákat oszt a Margit hídnál és a város több pontján, ezekre személyes üzenetet írhat bárki, ezzel kifejezve részvétét a hajószerencsétlenség áldozatainak hazánkban tartózkodó családtagjai számára. A kártyákat a szeretetszolgálat a nagykövetség segítségével juttatja el a gyászoló hozzátartozóknak.
Az üzenetek online is elküldhetők a www.baptistasegely.hu honlapon és a Szeretetszolgálat közösségi oldalain keresztül.

A Magyarországi Baptista Egyház pünkösdi istentisztelet keretén belül, koreai lelkészekkel közösen, szinkrontolmács segítségével emlékezik meg az áldozatokról.
A Baptista Szeretetszolgálat pedig jövő héten Budapesten szervez közös megemlékezést.

     Kiadó: Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.