OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. június 12., szerda 13:59

A Virágozz és Prosperálj Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. június 12., szerda (OS) - Június 8-án került megrendezésre a Mutass jó példát! országos gyerekpályázat ünnepélyes díjátadója.

    A szervező Virágozz és Prosperálj Alapítvány, a nemzetközi Az út a boldogsághoz kampány keretén belül közel 1000 gyerek, pedagógus, szülő részvételével ismerte el a jobbnál jobb pályamunkákat, melyekben a gyerekek óvodás kortól egészen a gimnáziumi korosztályig egyéniben és csoportos kategóriákban mutatták be mi mindenben lehet, tudnak jó példát mutatni a természetvédelemtől elkezdve társaik tanulásban való segítéséig.
A díjátadó Szandi Hercegnő sodró ritmusú gyermek programjával indult, ahol kicsik és nagyok önfeledten énekeltek, táncoltak.
Az esemény fénypontja a pályázók elismerése, a díjak átadása volt. Köszönhetően a program nem kis létszámú támogatójának, minden gyermek ajándékkal, és ami ennél is fontosabb büszkeséggel térhetett haza, hiszen alkotásáért a többiek elismerését is megkapta.
A gyerekpályázat Az út a boldogsághoz Magyarország program keretében idén már 6. alkalommal került megrendezésre, minden évben más értéket tűzve zászlajára, melyet kicsinyek és nagyok rajzaikban, festményeikben, de akár valamilyen tevékenységben is megmutathatnak, életre kelthetnek.
Az idei pályázatra több, mint 600 csoportos és egyéni pályamunka érkezett be megmozgatva családokat, óvodákat, iskolákat a határon túl is, hiszen pályamunkák Erdélyből is érkeztek.
A sikeres program sorozat nem áll meg, jövőre is folytatódik.

Képek: http://azutaboldogsaghoz.hu/mutass-jo-peldat-dijatado-2019
     Kiadó: Virágozz és Prosperálj Alapítvány

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.