OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. június 18., kedd 15:48

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. június 18., kedd (OS) - A Demokratikus Koalíció közleménye valótlanságot állít: Karácsony Gergely nem veszi el a budapestiek lakásuk, házuk előtt való ingyenes parkolási lehetőségét. Éppen ellenkezőleg - Karácsony Gergely nemcsak az autóval közlekedőket, de a közösségi közlekedéssel és biciklivel járókat is támogatni fogja megválasztása után.

    Karácsony Gergely javaslata arról szól, hogyan tegyük igazságosabbá a budapesti közlekedést, hogyan teremtsünk egy egészséges várost, ahol nem kell szembenéznünk asztmával, fejfájással, mérgező levegővel, valahányszor az utcára lépünk. A közlekedési alapjövedelem erről szól: kapjon minden budapesti lehetőséget, hogy eldöntse, mire fordítja az önkormányzattól kapott támogatását. Ha parkolásra szeretné, tegyen így, és továbbra is a megszokott feltételekkel, ingyen parkolhat otthona előtt. Ha azonban a közösségi közlekedést választaná, akkor legyen lehetősége olcsóbban utazni, mert Budapest és mindannyiunk érdeke, hogy többet használjuk a közösségi közlekedést.
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.