OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. június 19., szerda 10:17

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. június 19., szerda (OS) - 30 ezer dollár összdíjazású startup versenyt indít az INPUT Program

        Országos versenyt hirdet az IKT startupok nemzetközi piacra lépését elősegítő INPUT Program. A megmérettetésen elnyerhető díjak három csapat nemzetközi szakmai programon való részvételét teszik lehetővé összesen mintegy 30 ezer amerikai dollár értékben. A döntőt szeptemberben, a budapesti ITU Telecom World 2019 találkozó keretében rendezik majd meg.
     A verseny célja, hogy a startup vállalkozások számára kiemelt nemzetközi közegben bemutatkozási lehetőséget biztosítson, hozzájáruljon sikeres külpiacra lépésükhöz. A fordulókon a versenyzők élő interjúban bizonyíthatják rátermettségüket, az öt legígéretesebb vállalkozás az ITU Telecom World 2019 rendezvény nemzetközi zsűrije előtt mutathatja be programját.
     Az első három helyezett nyereménye nemzetközi szakmai rendezvényen való részvételt, a kapcsolódó felkészülést és tanácsadást, B2B találkozók szervezését foglalja magában, összesen mintegy 30 ezer amerikai dollár értékben. Az első helyezett az észak-amerikai piacon 20 ezer dollár, a második helyezett Európán belül 5 ezer dollár értékű csomagban részesül. A dobogó harmadik fokára fellépő vállalkozás pedig garantáltan részt vesz a finnországi Slush 2019 startup rendezvényen.

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.