OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. június 20., csütörtök 09:29

A Doktoranduszok Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2019. június 20., csütörtök (OS) - Fesztivál doktoranduszoknak, kutatóknak és oktatóknak - DOSZFESZT

    A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) idén XXV. Jubileumát ünnepeli, melynek apropóján idén először rendez saját szervezésű fesztivált értelmiségi fiatalok számára, Keszthely városában.
A rendezvény fő célcsoportja doktoranduszok, doktorjelöltek, fiatal oktatók és kutatók, mester szakos hallgatókra, szakkollégisták, TDK-sok. A rendezvény tehát kötetlenebb keretek között kíván szakmai és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítani értelmiségi fiatalok számára.  
A Balaton fővárosában megrendezendő fesztivál fővédnöke Dr. Navracsics Tibor európai uniós biztos, a fesztivál arca, egyben nagykövete Vastag Csaba előadóművész.  A fesztivál programja nem azonos az ismert könnyűzenei palettával készülő rendezvényekkel. A fesztivál szakmai programja a mesterséges intelligencia és az innováció témakörére épül. A szakmai nap fővédnökségét Palkovics László ITM Miniszter vállalta el. Ennek keretén belül egy interaktív MI-kiállítás, illetve startup szimulációs verseny is megrendezésre kerül. A fesztivál során kiemelt figyelmet fordítanak a szervezők a családokra, továbbá arra is, hogy kötetlen keretek között kerülhessen sor a baráti és szakmai kapcsolatok ápolására, melyre a vasárnapi nap megrendezésre kerülő Családi Nap biztosít lehetőség.
Részletes információk a DOSZFESZT honlapján, illetve facebook oldalán érhetők el.

     Kiadó: Doktoranduszok Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.