OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. július 8., hétfő 10:49

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 8., hétfő (OS) - DK: A főpolgármester ismét bizonyította totális alkalmatlanságát - Budapest belvárosában mozdulni sem lehet

        Óriási dugó köszöntötte hétfő reggel a budapestieket, ugyanis elkezdődött a 4-6-os villamos újabb szakaszának felújítása a Margit körúton. A pótlást azonban fővárosi szokás szerint nem sikerült átgondoltan és szervezetten megoldani, a Nyugati pályaudvartól Budáig áll a forgalom, de Óbudán is kaotikus a helyzet.
     A Demokratikus Koalíció szerint siralmas, hogy már a sokadik éve játssza el a főváros vezetése a felújítás-drámát. Érthetetlen, hogy miért kell minden évben megkeseríteni a budapestiek életét a teljesen átgondolatlan, logikátlan felújításokkal. Lehet, hogy a fideszesek és Tarlós István abban a tévhitben élnek, hogy az iskolai szünet kezdetével a budapestiek elvonulnak balatoni vagy külföldi nyaralóikba, a valóság azonban nagyon nem ez. Tarlós István nem teheti tönkre évről évre a fővárosiak nyarát csupán azért, mert ő alkalmatlan a városvezetésre, és valószínűleg életében nem kellett még dugóban ácsorognia, vagy pótlóbuszon eljutnia a munkahelyére. Többszörösen is bebizonyosodott, hogy Tarlós István képtelen egy egyszerű felújítást szakmailag jól megszervezni. A fővárosi ellenzék ősztől átveszi a vezetést, és megmutatjuk Tarlósnak, milyen is az élhető Budapest, amit ő képtelen volt összehozni, szakmailag ugyanis teljes mértékben alkalmatlan a feladatra.

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.