OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. július 15., hétfő 10:25

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. július 15., hétfő (OS) - Alkalmatlanságot jelez és brutális megszorításokkal teli Karácsony programja

    Az ellenzék ugyanott folytatná, ahol kormányzása alatt abbahagyta, ezt bizonyítják a 2020-as költségvetéshez benyújtott módosító javaslatok is. Alkalmatlanságot jelez és brutális megszorításokkal teli Karácsony programja.
A Gyurcsány-korszakot idéző adóemelések, pénzelvonások tönkretennék a családokat és a magyar gazdaságot is. Magasabb adót akarnak kivetni a munkavállalókra, a vállalkozásokra, a családokra, az autósokra, szállítmányozókra, az ingatlanokra. A Fidesz-KDNP által megszavazott 2020-as költségvetés és adótörvények megerősítik a családok támogatását és az adócsökkentés politikáját, mert amióta csökkennek az adók, nő a foglalkoztatás, nő a gazdaság és nőnek a bérek is.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.