OS Országos Sajtószolgálat
2023. június 7. szerda
Ismertető


2019. július 28., vasárnap 09:14

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 28., vasárnap (OS) - Hatodik alkalommal válik a Tisza-tó a Természet Operaházává

    Dr. Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára köszöntötte a hatodik alkalommal megrendezett Tisza-tavi Fesztiválra látogatókat, a rendezvény díszvendégét, Debrecent és a város képviselőit. A három napos eseménysorozatot mások mellett a tárca is kiemelten támogatja. A szervezők július 26. és 28. között várják a minőségi kulturális, zenei, gasztronómiai kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket és a turistákat.

Dr. Latorcai Csaba köszöntőjében rámutatott: a Fesztivál különlegessége az, hogy a Tisza-tó egyedi természeti környezetében nyújt zenei és kulturális kikapcsolódást a látogatók számára, miközben lehetőséget teremt az aktív kikapcsolódásra, túrázásra, kerékpározásra és a helyi gasztronómiai specialitások megkóstolására is.
"Egy olyan egyedülálló érték részesei vagyunk, amelyben egymásra talál a természet és művészet" – emelte ki a közigazgatási államtitkár.
Célunk, hogy Magyarország és a Kárpát-medence egyre több fesztivál otthonául szolgáljon, ugyanakkor ezek európai mércével mérve is egyre színvonalasabbá váljanak és minél több érdeklődőhöz jussanak el. Ezért is támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is a Tisza-tavi Fesztivált. Az eseményre a tárca 11 millió forint összeget biztosított – mondta a közigazgatási államtitkár.
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.