OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. augusztus 14., szerda 11:07

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 14., szerda (OS) - Az ellenzéket ugyanazok a Gyurcsányék vezetik, akik egyszer már tönkretették a magyar gazdaságot -  Reagálás a GDP-adatra

        Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre amióta hátat fordított Gyurcsányék rossz gazdaságpolitikájának. A Fidesz-KDNP kormányzása óta a magyar gazdaság erősödik, a gazdasági növekedés az uniós átlagot is felülmúlja.
     A bevándorláspárti ellenzékkel szemben mi nem a migránsokra akarjuk fordítani a gazdasági növekedés eredményét, hanem a gyermekes családokra,  a fiatalokra, a nyugdíjasokra, a magyar munkavállalókra és vállalkozásokra. A gazdasági eredmények megvédése érdekében gazdaságvédelmi akciótervet is indítottunk, amely tovább csökkenti a munkát, a magyar vállalkozásokat terhelő adókat.
     Erős figyelmeztetés, hogy az ellenzéket ma ugyanazok a Gyurcsányék vezetik, akik egyszer már tönkretették az országot, tönkretették a magyar gazdaságot,  és ha rajtuk múlna, akkor újra megtennék,  mert soha nem a magyar emberek és nem a magyar gazdaság érdekeit képviselték.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.