OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2019. augusztus 23., péntek 14:35

Budapest Főváros Kormányhivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 23., péntek (OS) - Ismét kitűnőre vizsgázott a SZIGET Fesztivál a hatósági vizsgálatokon

        Összesen 842 hatósági ellenőrzést folytattak le Budapest Főváros Kormányhivatala szakemberei a Sziget 2019 fesztivál ideje alatt. Az idén összesen 530 ezres látogatószámmal futó fesztiválon mindössze 1 esetben volt szükség komolyabb hatósági fellépésre. Népszerűek voltak kormányhivatal programjai és kitelepült szolgáltatásai is: a hivatal egészségmegőrző programjain több százan vettek részt, a mobilizált kormányablakot közel kétszázan keresték fel a Sziget Fesztivál hét napján.
     Budapest Főváros Kormányhivatala hatósági szakemberei idén is fokozott figyelemmel kísérték Budapest legnagyobb szabadtéri rendezvényét, a Sziget 2019 fesztivált. A kormányhivatal fogyasztóvédelmi, népegészségügyi, munkaügyi és munkavédelmi, valamint közlekedési hatósági szakemberekből álló 82 fős gárda a fesztivál teljes ideje alatt, valamint az építkezés és a bontás idején is kiemelt ellenőrzéseket folytattak annak érdekében, hogy az ide látogató több százezer ember biztonságosan és zavartalanul vehesse igénybe a Szigeten elérhető szolgáltatásokat.  

     Kiadó: Budapest Főváros Kormányhivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.