2024. május 8. szerda

2019. augusztus 23., péntek 14:35

Budapest Főváros Kormányhivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 23., péntek (OS) - Ismét kitűnőre vizsgázott a SZIGET Fesztivál a hatósági vizsgálatokon

Összesen 842 hatósági ellenőrzést folytattak le Budapest Főváros Kormányhivatala szakemberei a Sziget 2019 fesztivál ideje alatt. Az idén összesen 530 ezres látogatószámmal futó fesztiválon mindössze 1 esetben volt szükség komolyabb hatósági fellépésre. Népszerűek voltak kormányhivatal programjai és kitelepült szolgáltatásai is: a hivatal egészségmegőrző programjain több százan vettek részt, a mobilizált kormányablakot közel kétszázan keresték fel a Sziget Fesztivál hét napján.
     Budapest Főváros Kormányhivatala hatósági szakemberei idén is fokozott figyelemmel kísérték Budapest legnagyobb szabadtéri rendezvényét, a Sziget 2019 fesztivált. A kormányhivatal fogyasztóvédelmi, népegészségügyi, munkaügyi és munkavédelmi, valamint közlekedési hatósági szakemberekből álló 82 fős gárda a fesztivál teljes ideje alatt, valamint az építkezés és a bontás idején is kiemelt ellenőrzéseket folytattak annak érdekében, hogy az ide látogató több százezer ember biztonságosan és zavartalanul vehesse igénybe a Szigeten elérhető szolgáltatásokat.

Kiadó: Budapest Főváros Kormányhivatala