OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. szeptember 3., kedd 11:56

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 3., kedd (OS) - Már megint óvodában kampányol a belvárosi Fidesz

        A Bástya utcai óvoda folyosóján terjeszti a City Magazin című, belvárosi kampányújságját az V. kerületi Fidesz: https://bit.ly/2lyQQ28
     Ez az óvoda az, amelynek udvarát, a környék egyetlen zöld kertjét elvesztegette az önkormányzat, és ma már magánparkoló működik a helyén. Nem ez az első eset, hogy óvodásokat használnak fel politikai célra: áprilisban bejárta a sajtót, hogy almát osztott és gyerekekkel fotóztatta magát Szentgyörgyvölgyi Péter.
     Ezzel egy időben a kerület déli részén szabályosan elhelyezett kampánytábláink nagy részét ismeretlenek leszedték és ellopták, helyükön fideszes hirdetések jelentek meg. Az óvodai kampányolás ellen tiltakozva a helyi választási bizottsághoz fordulunk. Ismételten felszólítjuk politikai ellenfeleinket, hogy legalább azt az erkölcsi minimumot próbálják megtartani, hogy gyerekeket nem használnak fel politikai célokra. A táblák ellopása miatt rendőrségi feljelentéseket tettünk, ezekről az esetekről a térfigyelő kamerák felvételei a hatóságok rendelkezésére állnak.

Kovács Alex Gábor
kampányfőnök
Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP V. kerület

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.