OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 14:14

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - DK: Orbán Viktornál és kormányánál nincs jobb fogamzásgátló a világon - Elég volt az álkeresztény demográfiai aggódásokból!

        Orbán Viktor miniszterelnök szerint államcél az erőteljes demográfiai politika folytatása, azaz a Fidesz kormány továbbra is jobban akarja tudni, hány gyereket is kell vállalnia egy jó magyarnak.
     A Demokratikus Koalíció szerint pillanatnyilag nincs jobb fogamzásgátló mint Orbán Viktor és kormánya. A Fidesz intézkedéseinek köszönhetően rekordkevés gyerek született Magyarországon, ugyanis szüleik jobbnak látták, ha ezek a gyerekek inkább Németországban, Angliában, vagy Hollandiában látják meg a napvilágot.A hazug családtámogatási rendszer pedig csak arra jó, hogy az amúgy is tehetős fideszes kör még jobban éljen belőle. Lehet, hogy Orbán Viktor úgy gondolja, hogy ő a megfelelő kedvcsináló ahhoz, hogy a magyarok elkezdjenek tömegesen szaporodni, a valóság ezzel szemben az, hogy a legtöbbet azzal segítené, ha inkább eltűnne álkeresztény gondolataival együtt.

Molnár Csaba
EP-képviselő, ügyvezető alelnök
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.