OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. szeptember 9., hétfő 12:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OS) - DK: Áremeléssel indul a fűtési szezon, magyar családok ezrei járnak rosszul

    Hamarosan indul a fűtési szezon, így családok ezrei aggódnak az egyre növekvő tüzifa árak miatt. A fafűtést jellemzően a szegények választják, így kétségbeejtő, hogy a rohamos drágulás után mi lesz velük ezen a télen.

A Demokratikus Koalíció szerint gusztustalan a kormánytól, hogy miközben nagy trombitaszóval osztogatja kampányban a 9000 forintos rezsiutalványokat, a szegényekkel mit sem törődik. Sőt, akár ki is mondhatjuk, hogy simán becsapták az embereket, a tavaly országgyűlési választáson beígérték a 12000 forintos rezsicsökkentést, amit a fával és szénnel fűtők nem kaptak meg. Orbán és bandája úgy tesznek, mintha ebben az országban nem fagyoskodnának emberek ezrei a télen. Mi, európai magyarok azonban látjuk a valóságot, és nem hagyjuk, hogy az emberek fűtetlen szobákban üljenek hónapokon keresztül. 

Varju László
országgyűlési képviselő, a költségvetési bizottság elnöke
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.