OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2019. szeptember 12., csütörtök 09:49

A Magyar Kézilabda Szövetség közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 12., csütörtök (OS) -

    - Természetesen nagyon büszkék vagyunk a nyáron elért óriási eredményekre, legfőképpen arra, hogy a női junior és ifjúsági válogatottunk is megnyerte az Európa-bajnokságot azok után, hogy tavaly Debrecenben a most 20-21 évesek világbajnokok lettek – emelte ki Novák András, az MKSZ operatív igazgatója. – Az EYOF-on szerzett bronzérem szintén értékes, hiszen a 17 éveseket két külön csapatban versenyeztettük és a fő verseny az Európa-bajnokság volt. A büszkeség mellett érezzük a felelősséget is. Három, egymást követő korosztályt kell úgy menedzselnünk, versenyeztetnünk és segítenünk, hogy utánpótlás-éveikből kilépve felnőttként is megállják a helyüket. Tekintve, hogy a három említett korosztály legfiatalabb és legidősebb tagjai között hat év a korkülönbség, ezek a generációk az elkövetkező tíz évben talán nem csak a magját, de a jelentős hányadát adhatják majd a válogatott keretnek, de felnőtt szinten a jó eredményekhez még nagyon sok munkára van szükség, de ennek szellemében, átfogó koncepció alapján és annak fejlesztésén dolgozunk évek óta.  
     Kiadó: Magyar Kézilabda Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.