OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. szeptember 25., szerda 16:23

Az Országos Bírósági Hivatal közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 25., szerda (OS) - Virtuális Erőmű Program XI. Díjátadó Gála - díjat nyert az Országos Bírósági Hivatal

        Energiahatékonysági Mentorszervezet díjban részesült az Országos Bírósági Hivatal a köztársasági elnök által fővédnökölt Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadó ünnepségén a Parlamentben, míg az Egri Törvényszék az Energiahatékony Intézmény címet nyerte el.
     Az Energiahatékonysági Mentorszervezet a Virtuális Erőmű program legmagasabb szintjének díjazottjai sikereiket elhelyezik az ún. virtuális erőműben, jó gyakorlataikat megosztják másokkal és népszerűsítik a programot. Az OBH elnöke a díjátadón rámutatott, hogy a bírósági szervezet is közreműködhet hazánk legzöldebb erőművének építésében. Felértékelődött környezetünk védelme és ez a szemlélet kiemelt helyet kapott a bíróságok működésében is. Számos bírósági beruházás ennek szellemében valósul meg: napelemek kerülnek a törvényszékekre, hasznosul az esővíz, terjed a szelektív hulladékgyűjtés, parkok, belső kertek, tetőkertek ékesítik a bírósági épületeket. Handó Tünde emlékeztetett, hogy az OBH a Fenntartható Értékeink Program keretében továbbra is elkötelezett a bíróságok környezettudatossága mellett.
     Az Egri Törvényszék az Energiahatékony Intézmény címet nyerte el az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázaton: az energiatudatosság jegyében az OBH programjainak és a törvényszék forrásainak köszönhetően számos fejlesztés valósult meg a törvényéknek otthont adó épület rekonstrukciója során.
        
     Kiadó: OBH
------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.