OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 29., vasárnap 15:29

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 29., vasárnap (OS) - Jótékony Csodabogarak teljesítik a csodalámpás beteg gyerekek kívánságait. Több fővárosi cég és magánsportoló futott Csodabogár-pólóban a hétvégi 34. SPAR Maraton Fesztiválon, hogy indulásukhoz kapcsolódóan barátaik és ismerőseik figyelmét felhívják a súlyos beteg gyerekek kívánságát már 16 éve teljesítő Csodalámpa Alapítvány tevékenységére és közös összefogásra szólítva kifejezzék segítőkészségüket és odafigyelésüket.

    A www.csodabogarak.com oldalon regisztrált jótékony futók a közelgő hetekben több gyermek kívánságát is valóra váltják, hogy megkönnyítsék számukra a kórházi kezelések elviselését és eltereljék a figyelmüket a fájdalmas kezelésekről. A sportoló Csodabogarak így egy beülős autóval lepnek majd meg egy 4 éves kisfiút, aki már alig várja, hogy a kertjükben kipróbálhassa a csodajárgányt. A futó Csodabogarak ezután egy kamaszfiú álmát fogják megvalósítani, amikor megajándékozzák egy okos-telefonnal, hogy annak segítségével elérhesse a barátait akkor is, amikor nem lehet köztük az iskolában.
A Csodalámpa Alapítvány és támogatói a sokszor elérhetetlennek tűnő kívánságok teljesülésével biztatást, reményt adnak a beteg gyerekeknek, így az álmaik megvalósulásakor olyan élményben lehet részük, mely megerősíti az önmagukba és a gyógyulásukba vetett hitüket. Az alapítvány a működése 16 éve alatt több mint 3700 egyéni kívánságot teljesített, melyekről fényképes beszámoló olvasható a www.csodalampa.hu oldalon.


     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.