OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. október 10., csütörtök 14:55

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetségének közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. október 10., csütörtök (OS) -

    A tavalyi év utolsó napján sem szilveszteri viccként tettem közzé az MTI OS felületén az érdemi alternatívaként Puzsérra a figyelmet felhívni próbáló, részletesen indokolt, Miért legyen Puzsér Róbert Budapest főpolgármestere? című közleményemet.

Természetesen akkor is esélytelen volt Puzsér, és a pártok által is közösen elhallgatandó, mivel neki volt végig a civilek számára legegyértelműbb, és a pártpolitikai érdekektől legmarkánsabban elválasztható üzenete.
Némileg rövidített, aktualizált szöveggel megismétlem az ügyesen elhallgatott közlemény lényegét.

Miért is legyen Puzsér Róbert Budapest főpolgármestere?

Mert nincs nála alkalmasabb jelentkező! Ez az egyetlen érv mindaddig bőségesen elegendő, amíg nincs nála alkalmasabb jelölt. Bőven van azonban több más érv is mellette. Például az, hogy az igen kritikus alaptermészetű jelölt komoly pozícióba juttatásával végre méretes követ dobnánk a magyar pártpolitikának a teljes közéletet gyűlölködéssel megmérgező, bűzlő pocsolyájába.

Az egymást követő kormányok egyre inkább megpróbálják kisajátítani az egész közéletet, és ebben a törekvésben a jelenlegi hatalom 2010-et követően minden elődjénél hatékonyabban és jogsértőbben jár el.

A teljes közélet szégyene, hogy a majd három évtizede történt elfuserált módszerváltás óta dermedten tűri, hogy a pártpolitika fokozatos visszarendeződés szerűen már a váltást megelőző időszakokra emlékeztető mértékben uralja az egész társadalmi életet.

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.