OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. október 18., péntek 17:21

A Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 18., péntek (OS) -

    A Nemzeti Ifjúsági Tanács a fiatalok közéleti érdeklődésének fenntartására és a civil társadalmon belüli ifjúsági utánpótlásképzésre külön figyelmet és munkát fordít. Hegedüs Zoltán, a szervezet elnöke szerint a fiatalok érdeklődnek a közélet és az őket érintő ügyek iránt, csak a megfelelő hívószavakra van szükség. "Számos országos és helyi civil szervezet végez kiemelkedő munkát azért, hogy ne veszítsük el a fiatalok érdeklődését a társadalmi ügyek iránt, ennek érdekében képzéseket, és érdekképviseleti lehetőségeket teremtenek, melyek sok ezer fiatal életére vannak hatással. Az ifjúsági vezetők egyetértenek abban, hogy szervezeteik számára a helyi városvezetés támogatása kiemelt fontosságú.

A Vezetőképzőt vendégül látó Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András a köszöntőjében kiemelte, hogy a városvezetés nyitott a fiatalokkal való párbeszédre és örömmel veszi, hogy az Országos Diákparlament mellett más országos ifjúsági kezdeményezés is a városukba látogat.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács szerint nemcsak vezetőkre van szüksége, hanem lelkes önkéntesekre, csapatjátékosokra és jó szakemberekre is, ezért a hétvége során készségfejlesztő, stratégiatervezési, kommunikációs, jogi és innovációs lehetőségeket bemutató képzéseken vehetnek részt a 18-35 év közötti fiatalok.

A résztvevők között országos, regionális, és helyi szinteken működő szervezetek egyaránt megtalálhatók, amelyek tevékenysége különböző területeket érint.

     Kiadó: Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.