2024. április 16. kedd

2019. november 5., kedd 11:51

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. november 5., kedd (OS) - A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete tiltakozása /2. rész, folytatás/

/2. rész, folytatás/
Sok áldozatnak napi megélhetési gondja van, nevetséges járadékokat fizet az állam. Ilyen konferenciákra persze járhatnak, de igazságtételt, méltányos járadékot, az elvett vagyonok visszaszármaztatását… arról ne is álmodjanak. Arra mások vetettek szemet.

Most is lesz egy ilyen szokásos szörnyülködő konferenciájuk, a rendezvény címe: "A hortobágyi kényszermunkatáborok emlékhelye". Az áldozatokkal, akik érintettek, nem törődnek, csak önnön szakmai hírnevükkel elismertségükkel. Eközben persze nagyon jól tudják, hogy akikről szónokolnak, azok ma is számkivetettek, gyakran nélkülöznek. Ebben az országban semmilyen igazságtételi törvény nem született.

Meg kell kérdeznünk, és meg is kérdezzük most és itt, tudják a KAS vezetői, mit csinálnak itt a nevükben ? Mihez adják ők a nevüket ? Tudja-e Dr. Norbert Lammert úr, és a többi vezető, hogy itt csak az megy, amit itt fent leírtunk ? Ott Németországban az áldozatok megfelelő ellátásban részesülnek, az önkényuralom alatt elvett tulajdonokat vissza származtatták. Itt meg ilyen konferenciákkal bolondítják az embereket, és ehhez a Konrad-Adenauer-Stiftung nevét felhasználják.

Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete