OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. november 10., vasárnap 10:43

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. november 10., vasárnap (OS) -

    II. Albert monacói herceg Budapesten – protokoll az öttusa világbajnokságon

Ezzel a címmel tartott izgalmas és informatív előadást a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének (NPRSZ) alapító elnöke Hossó Nikoletta az október 16-i szakmai napon a Pénzügyminisztérium Pénztártermében.

Mindenekelőtt Lawani Alex, az NPRSZ elnökségi tanácsadója mutatta be a szervezet új partnereit: Juliet Victor Borászat, BJB Pakk Projekt, majd a rendezvénysorozat állandó szponzorainak – Dallmayr, Viwa Vitaminwater – Beke Éva az NPRSZ Marketing Igazgatója köszönte meg a támogatást.                                                
"A protokoll szakemberek sok esetben ’gyors reagálású, egy személyes haderőként’ egy egész csapat munkáját látják el" – osztotta meg személyes tapasztalatait az alapító elnök, aki a világbajnokság protokollfőnöki feladatai mellett a monacói herceg állandó kísérőjeként készítette elő és koordinálta a kétnapos látogatás programját.  
II. Albert herceg a Nemzetközi Öttusa Szövetség Tiszteletbeli Elnökeként érkezett Budapestre, mely során találkozott Áder János köztársasági elnökkel a Sándor-palotában ifj. Juan Antonio Samaranch, a NOB alelnöke kíséretében.

Timeline típusú prezentációjával sikerült megragadnia a szakemberekkel szemben támasztott elvárások kvintesszenciáját, valamint érzékeltetnie a hallgatóság számára munkájuk komplexitását térben és időben a megbízás elfogadásától a megvalósításig.

https://europrotokoll.hu/nemzetkozi-protokoll-szakemberek-szervezete
     Kiadó: Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.