OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. november 13., szerda 16:08

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. november 13., szerda (OS) - Fidesz: A bevándorláspártiak miatt több ezer Hasszán F-hez hasonló terrorista jutott be  Európába – Reagálás Hasszán F. tárgyalására

        A bevándorláspártiak miatt több ezer Hasszán F-hez hasonló terrorista jutott be Európába. A baloldali bevándorláspárti politika egész Európa biztonságát fenyegeti. A bevándorláspárti európai baloldal, a Soros-hálózattal és a magyar ellenzékkel együtt mégis folyamatosan azon dolgozik, hogy még több migránst hozzon be Európába és azért támadják Magyarországot, mert a magyar emberek nemet mondanak arra, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak. A Fidesz-KDNP álláspontja határozott: a terroristák és az illegális migráció előtt nem megnyitni, hanem lezárni kell a határokat. Az illegális bevándorlókat nem behozni kell Európába, hanem kivinni.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség


     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.