OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2019. november 14., csütörtök 13:24

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 14., csütörtök (OS) - A Demokratikus Koalíció a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. parkolási díjainak radikális csökkentését sürgeti

    Nagyvárosokban a parkolás során komoly gondot okoz a parkolási díjak kiegyenlítése. A parkolóautomaták drágák, üzemeltetésük költséges, az autósoknak komoly kényelmetlenséget jelent, ráadásul egyes településeken a korrupció melegágyai. Ésszerű, és mindenki számára előnyös volna mielőbb áttérni az elektronikus díjfizetésre. Bár erre sok helyen már ma is lehetőség van, korántsem mindenütt, és komoly visszatartó erő, hogy minden díjfizetés alkalmával 75 Ft tranzakciós díjat számol föl a szolgáltató. Két írásbeli kérdéssel fordultam ezért a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez, sürgetve, hogy a kormány tegyen jogi és gazdasági lépéseket az elektronikus parkolás minél szélesebb körű elterjedésének ösztönzésére és a tranzakciós díj radikális csökkenésére.

Oláh Lajos
országgyűlési képviselő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.