OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. november 14., csütörtök 17:36

A Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért közleménye
    Budapest, 2019. november 14., csütörtök (OS) - MEDICOR TRANSPORT Inkubátor Adományozás a Peter Cerny Alapítvány részére

    A magyar kórház- és orvostechnikai ipar kiemelkedően sikeres és tradicionális ágazatának képviselője a MEDICOR Elektronika Zrt. (MEDICOR Zrt.) a Koraszülöttek Világnapja, és a Peter Cerny Alapítvány létrejöttének 31. évfordulója alkalmából, egy teljesen új fejlesztésű, digitális, világszínvonalú, több mint 5 MFt értékű, szállító inkubátort adományozott a Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért közhasznú szervezet részére, az újszülöttek/koraszülöttek életének védelme, egészséges életútjuk segítése érdekében.
A MEDICOR Zrt. nevében Dr. Steiner Arnold elnök-vezérigazgató és Steiner András Arnold vezérigazgató-helyettes ünnepélyes keretek között adták át a MEDICOR® BabyLife® márkajelű szállító inkubátort Keresztes Györgynek a Peter Cerny Alapítvány kuratóriumi elnökének és Dr. Somogyvári Zsoltnak az Alapítvány szakmai vezetőjének.

A MEDICOR Zrt. fejlesztése eredményeként a Peter Cerny Alapítvány segítségével létrejött új fejlesztésű szállító inkubátornak a legnagyobb nyertesei az újszülöttek/koraszülöttek, a gyermeket váró családok lesznek, mert még kevesebb lesz a csecsemőhalálozás, nagyobb lesz a minőségi túlélés esélye.
     Kiadó: Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.