OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. november 26., kedd 17:23

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. november 26., kedd (OS) - Erzsébetváros döntött: kórházbejárásra hívjuk Kásler Miklós egészségügyért is felelős minisztert a Péterfy Kórház ügyében

    A Péterfy Kórház nem csak az egész főváros, hanem a hetedik kerületben élők szempontjából is nagyon fontos szerepet tölt be a budapesti egészségügyben. Ehhez képest a kormány évekkel ezelőtt magára hagyta az intézményt. A Péterfy Kórházé szokott lenni az egyik legnagyobb kórházi adósság - tehát ez az egyik leginkább alulfinanszírozott kórház -, valamint a kormány kihagyta a Péterfyt az első körben felújítandó, kiemelt budapesti kórházak köréből is.

Az erzsébetvárosi közgyűlés hétfői döntésének megfelelően meghívom Kásler Miklós egészségügyért is felelős minisztert egy kórházbejárásra a Péterfy Kórházba. Jöjjön el személyesen, nézze meg a saját szemével, hogy milyen állapotban van a kórház, és ha még akkor is úgy gondolja, hogy nincs szükség felújításra, akkor mondja ezt ő a betegek és a kerületiek szemébe. A kórházbejárás az első lépése annak, hogy kiharcoljuk a Péterfy Kórház felújítását és az adósságok kifizetését. Ez elsősorban minden 7. kerületi ember érdeke, másodsorban pedig minden budapestié.

Niedermüller Péter
Erzsébetváros polgármestere

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.