OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. december 5., csütörtök 12:41

A Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. december 5., csütörtök (OS) - Életmű Díj és Fair Play Trófea kiemelkedő sportprotokoll tevékenységért

        Büszkék vagyunk arra, hogy a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetének (NPRSZ) örökös tiszteletbeli elnöke, Karger Kocsis László négy évtizedes, a magyar sport érdekében végzett elhivatott munkáját két kiemelt hazai sportszervezet magas szinten elismerte.
     Mint arról beszámoltunk, az NPRSZ november 21-i szakmai napján Bokor Balázs nagykövet tartott előadást, mellyel egyidőben a Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség (MEFS), valamint a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága tartotta éves díjátadó gáláját.
     Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár köszöntőjét követően az EMMI Sportért Felelős Államtitkárság nyugalmazott protokollfőnöke MEFS Életmű Díját vehetett át. Méltatásában dr. Székely Mózes, a MEFS főtitkára elmondta, Karger Kocsis László kereken 30 éve szolgálja az egyetemi sportot és "egyszemélyes intézményként" végzi kitartóan és odaadóan munkáját: eddig 27 Universiadén segítette a csapatvezetést.
     A MOB Fair Play Díjátadóján Dr. Szabó Lajos, a Sportmúzeum igazgatója laudációjában elismerően szólt a volt pannonhalmi bencés diákról, aki több mint negyven hazai rendezésű VB és Eb protokollfőnöke volt, a háttérből láthatatlanul és precízen irányítva az eseményeket. Ma már egyetemeken oktat; emellett a Sportmúzeum pártfogója, támogatója is.
     Gratulálunk!
     Web: http://olimpia.hu/magyar-fair-play-bizottsag/atadtak-a-2018-as-magyar-fair-play-dijakat

     Kiadó: Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.