OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2019. december 5., csütörtök 16:23

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. december 5., csütörtök (OS) - Burányt a kispesti korrupt szocialisták fizetése aggasztja, nem a nyugdíjasok - Reagálás Burány Sándor (Párbeszéd) nyilatkozatára

    Burány Sándor mai sajtótájékoztatóján leginkább az derült ki, hogy valójában a kispesti korrupt szocialisták fizetése aggasztja őt, nem a nyugdíjasok. Kétszínűen kiáll a nyugdíjakról prédikálni, miközben képes azt mondani, hogy a korrupciós botrányból ki sem látszó kispesti szocialista városvezetés fizetése nem elég magas, nem mellesleg annak a Gyurcsány-kormánynak volt a tagja, amely elvett egyhavi nyugdíjat az idősektől és sorozatos rezsiemelésekkel nehezítette életüket.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.